Veletiny.cz
Veletiny.cz

Archiv aktualit

PROSBA O SOUČINNOST

Z hlediska zvýšeného výskytu psích exkrementů na veřejném prostranství v naší obci žádáme majitele psů, aby k úklidu po takto vykonané potřebě zvířete používali vhodné prostředky, např. sáčky z PVC nebo papíru. Dodržováním tohoto doporučení bude dosaženo vyšší úrovně životního prostředí a zamezí se tak mnohdy nepříjemným situacím. Děkujeme za ochotnou spolupráci a pochopení.    


Seznam praktických lékařů v okrese Uherské Hradiště, kteří byli určeni Zlínským krajem na očkování proti Covid - 19. Bližší informace budou poskytnuty na bezplatné infolince 1221.  

 

../uploads/lAkaAi_UH.pdf


                                   !!!VÝZVA OBCE DRSLAVICE!!! 

Obec Drslavice s platností od 1. března 2021 spouští nový systém dopravního značení, který se týká mimo jiné ZÁKAZU VJEZDU na účelovou komunikaci DRSLAVICE - PRAKŠICE. Kdo z občanů Veletin využívá tuto komunikaci k cestě za rodinou, prací a k dalším vážným důvodům, nechť se dostaví do konce února v úřední dobu - pondělí 8 - 13 hodin // středa 11.30 - 16.30 na obecní úřad Drslavice, kde bude vystaveno povolení, potřebné při průjezdu tímto úsekem. Povolení bude vydáváno na DOBU NEURČITOU. K žádostem bude přistupováno s maximální vstřícností a benevolencí. 


TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2021

Tříkrálová sbírka v letošním roce probíhala netypickým způsobem. Kromě posílání finančních příspěvků formou SMS bylo možno přispět také osobně do pokladničky, která byla umístěna v pátek 8. ledna 2021 v místní kapličce a od pondělí 11. do středy 13. ledna 2021 v prodejně smíšeného zboží. I přes omezení, kdy sbírka nemohla být provedena tradičně malými koledníky, byl výnos sbírky v naší obci 13.890,- Kč.

Sbírka má předem nastavená pravidla, kdy jsou stanoveny záměry, na které se v daném roce vybírá. Většina finančních prostředků zůstává v regionu a jsou převážně určeny na pomoc lidem nemocným, zdravotně postiženým, matkám s dětmi v tísni, seniorům a dalším sociálně potřebným.

Všem, kteří do této sbírky jakýmkoliv finančním obnosem přispěli, náleží velké poděkování.   



Ekokom Asekol Elektrowin
Slovácký deník Dobrý den s Kurýrem TV Slovácko
Svoz odpadu Modré pytle – papír
26.07.2024
Žluté pytle – plast
26.07.2024
Hlášení poruch Veřejné osvětlení
Místní rozhlas
Kalendáře Kulturní dům
Veřejná místa
Místní rozhlas Hlášení rozhlasu
Z fotogalerie Různé
SDH Veletiny
Interaktivní malovaná mapa Uherskohradišťsko
© Vydavatelství CBS
www.malovanemapy.cz
Povodňový plán obce Veletiny
Dolní Poolšaví
Zlínský kraj
Zlín
Databáze firem Evropské databanky
Obec Veletiny - obecní úřad - ekatalog.cz Městské, obecní úřady - ekatalog.cz
Ministerstvo pro místní rozvoj
Státní fond pro životní prostředí
Spolufinancováno EU
Ministerstvo životního prostředí
Evropský fond pro regionální rozvoj
Na kole i pěšky