Veletiny.cz
Veletiny.cz

Archiv aktualit

Výbornou úrovní se prezentovaly

dětské soubory u příležitosti oslav 35. výročí vzniku dětského folklorního souboru Veleťánek. Soubor Malé Zálesí z Luhačovic, či Krajcárek z Hustopečí u Brna svými vystoupeními nadchly přeplněný sál místního kulturního domu, stejně jako samotný oslavenec, soubor Veleťánek spolu s doprovázející cimbálovou muzikou Vinár. Velmi si považuji a děkuji opět a zase všem zúčastněným, kteří se zasloužili o vynikající prezentaci a průběh této další kulturní události v naší obci. Starosta našich Veletin Tomáš Trtek  


UPOZORŇUJEME OBČANY

na úpravu termínu pytlového svozu. S účinností od měsíce listopadu bude svoz prováděn každý poslední pátek v měsíci. Se změnou času z letního na zimní bude sběrný dvůr otevřen každý pátek od 14 do 17 hodin a o posledních sobotách v měsíci od 8 do 11 hodin. 


Letošní hodový víkend

s názvem Krojové hody Veletiny 2015 se nesl ve znamení výborné nálady od začátku až do konce. Bylo to zcela jistě způsobeno dlouhými přípravami, aby vše proběhlo bez nějakých výraznějších problémů, což se myslím podařilo, alespoň dle jednoznačně kladných ohlasů místních občanů, ale také návštěvníků z okolních obcí. Touto cestou velice děkuji všem, kteří se obětavě jakýmkoliv způsobem ať už finančním nebo materiálním, podíleli na hladkém a důstojném průběhu této společenské události v naší obci. Poděkování směřuji samozřejmě také do řad místní chasy, která si připravila perfektní pásmo, dovolím si říct, na profesionální úrovni. Tomáš Trtek, starosta našich Veletin. 


hody2015-3_(2).jpg


verejne_prospesne_prace_001.jpg


Ekokom Asekol Elektrowin
Slovácký deník Dobrý den s Kurýrem TV Slovácko
Svoz odpadu Modré pytle – papír
26.07.2024
Žluté pytle – plast
26.07.2024
Hlášení poruch Veřejné osvětlení
Místní rozhlas
Kalendáře Kulturní dům
Veřejná místa
Místní rozhlas Hlášení rozhlasu
Z fotogalerie Různé
SDH Veletiny
Interaktivní malovaná mapa Uherskohradišťsko
© Vydavatelství CBS
www.malovanemapy.cz
Povodňový plán obce Veletiny
Dolní Poolšaví
Zlínský kraj
Zlín
Databáze firem Evropské databanky
Obec Veletiny - obecní úřad - ekatalog.cz Městské, obecní úřady - ekatalog.cz
Ministerstvo pro místní rozvoj
Státní fond pro životní prostředí
Spolufinancováno EU
Ministerstvo životního prostředí
Evropský fond pro regionální rozvoj
Na kole i pěšky